«تغییرِ اِقلیم یا تغییراتِ آبوهوایی» به معنای رخ دادن تغییرات بارز در الگوهای میانگین و قابل انتظار آب و هوا است. این تغییرات به آهستگی و طی مدتی طولانی رخ میدهند و نباید آنها را با تغییرات کوتاه مدت جوی یا اقلیمی یکی دانست. تغییر اقلیم ممکن است در سطح یک منطقهٔ خاص یا در مقیاسِ جهانی رخ دهد. تغییراتِ اقلیمی به نوسانات درونِ محیط زمین، فرایندهای طبیعی موجود در اطراف آن و تأثیرِ فعالیت بشر بر آن برمیگردد. عوامل خارجیای که میتوانند روی اقلیم تأثیر بگذارند یا آنرا شکل دهند اغلب «نیروهای اقلیمی» نامیده میشوند. نمونهی این نیروها شامل فرایندهایی همچون نوسانات در تابش خورشیدی، گردش (وضعی) زمین، و مقادیرِ (تمرکز) گاز گلخانهای در جو زمین میباشند.
هدف ما در مجلهٔ یوتوپیا افزایش دانایی عمومی دربارهٔ مشکلات اجتماعی و زیستمحیطی است. مطالب مجله با عشق انتخاب، ترجمه و منتشر میشوند. بهترین و تنها دلگرمی برای ما این است: مطالب ما را بخوانید، دربارهشان فکر کنید، با ما حرف بزنید! توجه داشته باشید که انتشار مطالب در یوتوپیا به معنای تأییدِ بیقید و شرطِ محتوای آنها و یا حمایت از سوابق اجتماعی-سیاسی-فکری بهوجودآورندگانشان نیست.
من در حوزهٔ مدیریت و مهندسی محیطی تحقیق و تدریس میکنم: چطور میتوان کارآیی سیستمهای شهری و صنعتی را از طریق مطالعهٔ سیستمی، ایجاد پیوندهای موثر بین آنها و مدیریت بهتر پسماندها افزایش داد و ظرفیتها و امکانهای مختلف را ارزیابی نمود؟ در این حوزه سعی میکنم یک عملگرا و ارائهدهندهٔ راهحل باشم. در پسزمینهٔ مطالعاتیام علاقمند به تاریخ، مدرنیت، و شناخت و نقد قطعیتها و اسطورههای معاصر هستم. در این حوزه سعی میکنم ارائهدهندهٔ پرسشهای رادیکال و دشوار باشم. پیش از این، حدود هشت سال در صنایع بینالمللی نفت و گاز در ایران و برخی کشورهای حاشیهٔ خلیجفارس کار کرده بودم.